Η ΑΕΚ βλέπει τον Ράσταβατς – Στα χέρια του Μελισσανίδη ο πλήρης φάκελός του

Η ΑΕΚ βλέπει τον Ράσταβατς – Στα χέρια του Μελισσανίδη ο πλήρης φάκελός του

Ο Παπαδημητρίου έπιασε δουλειά στην ΑΕΚ και ήδη ετοίμασε τον φάκελο του Ράσταβατς για τον Μελισσανίδη. ο Σέρβος φαβορί για αντι-Μανόλο, εάν δεν το γυρίσει ο Χιμένεθ.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ανέλαβε πόστο στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Αλλά ο τίτλος, φαίνεται ότι δεν ιδιαίτερη σχέση με τις πραγματικές αρμοδιότητες του πρώην κουμανταδόρου της Ξάνθης. Διότι η σχέση του με τον διοικητή της Ενωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο.

Για την ακρίβεια, αυτά που συζητιούνται έντονα στην ποδοσφαιρική πιάτσα είναι πολύ συγκεκριμένα και αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της Ενωσης, επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις απόψεις του Παπαδημητρίου. Σε σημείο να θεωρείται ότι αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στις αποφάσεις για τη νέα χρονιά.

Αποφάσεις και για το ρόστερ, αλλά και (κυρίως) για το θέμα του προπονητή. Ένα θέμα που αυτή τη στιγμή δεν είναι στην επικαιρότητα, αλλά που επί της ουσίας, ποτέ δεν έφυγε κιόλας…

Είναι σαφές ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Αλλά είναι εξίσου σαφές ότι εάν συνεχίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο, το μέλλον του δύσκολα θα είναι συνυφασμένο με την ΑΕΚ. Με την πρόσφατη ήττα από τον Βόλο να είναι ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ της αλλαγής, που πολλοί προβλέπουν το καλοκαίρι.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο Αργύρης Γιαννίκης, ο προπονητής του ΠΑΣ, είναι εκείνος που αρέσει στον Μελισσανίδη, όλα δείχνουν ότι λόγω Παπαδημητρίου, ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Χιμένεθ, εάν και εφόσον, θεωρείται ο Μίλαν Ράσταβατς.

Με τον τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης να αποτελεί «ανακάλυψη» του πρώην τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης και νυν στελέχους των Κιτρινόμαυρων. Και όπως αναφέρουν άνθρωποι που ξέρουν καλά τα εσωτερικά της ΑΕΚ, ήδη ο Μελισσανίδης έχει στα χέρια του τον φάκελο του Σέρβου τεχνικού (από τον Παπαδημητρίου). Και είναι απολύτως ικανοποιημένος με όσα έχει μάθει…

Μένει να φανεί εάν ο Μανόλο θα καταφέρει να αλλάξει την κουβέντα για το πρόσωπό του στα πλέι οφ ή θα δικαιώσει την αναζήτηση που κάνει η ΠΑΕ για τον… επόμενο. Ο οποίος φαίνεται ότι είναι έτοιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ