ΑΕΚ : Tσόσιτς, η επιστροφή

ΑΕΚ : Tσόσιτς, η επιστροφή

Ο Σέρβος στόπερ «βλέπει» αποστολή μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Ο Ούρος Τσόσιτς αποτέλεσε στον πρώτο γύρο έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ΑΕΚ, βοηθώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την Ένωση να φτιάξει μια «ατσάλινη» άμυνα, που εξελίχθηκε στο δυνατό της σημείο. Ωστόσο, ο τραυματισμός που προέκυψε στο φινάλε του 2017 και ο οστικό οίδημα που τον ταλαιπώρησε, άφησε τον Σέρβο αμυντικό εκτός δράσης για σχεδόν δύο μήνες!

Η απουσία του μπορεί να καλύφθηκε από τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Λαμπρόπουλο, όμως η ποιότητα του Τσόσιτς και τα διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά από τους άλλους στόπερ, έλειψαν από την ΑΕΚ. Πλέον όμως ο Τσόσιτς είναι κοντά στην επιστροφή.

Εδώ και περίπου 10 μέρες ο αμυντικός της ΑΕΚ προπονείται σε φουλ ρυθμούς, είναι έτοιμος και χρειάζεται μόνο ρυθμό για να επιστρέψει για τα καλά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται την Κυριακή, στο ματς με την Ξάνθη, να τον δούμε για πρώτη φορά σε αποστολή, μετά από σχεδόν δύο μήνες. Με τον Μανόλο Χιμένεθ να παίρνει τον Σέρβο στόπερ στην 18άδα και ίσως να του δίνει και κάποια λεπτά συμμετοχής. Προκειμένου ο Τσόσιτς σιγά-σιγά να βρει και πάλι τα πατήματά του και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ. Η οποία δεδομένα θα χρειαστεί και τη δική του παρουσία στο υπόλοιπο και ιδιαίτερα απαιτητικό μέρος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ