Φερέιρα : «Ήθελα ο ΠΑΟΚ να κληρωθεί με την Μπενφίκα»

Φερέιρα : «Ήθελα ο ΠΑΟΚ να κληρωθεί με την Μπενφίκα»

Ο πρωήν τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, αποκάλυψε πως ευχόταν να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στο Champions League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα παραχώρησε συνέντευξη στην «ΟJogo» και μεταξύ άλλων μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, το περασμένο καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος τόνισε πως ήλπιζε να πετύχει τον σύλλογο της χώρας του, αφού θεωρούσε πως ο «Δικέφαλος» ήταν αρκετά πιο έτοιμος αγωνιστικά.

«Πριν την κλήρωση, ήθελα να κληρωθούμε με την Μπενφίκα. Και αυτό επειδή θα τους πιάναμε στην αρχή της προετοιμασίας, όπως πίστευα. Αυτοί θα ήταν ακόμα στο στάδιο της μάθησης και θα τους «σκοτώναμε» στο σπίτι μας, γιατί ήμασταν πολύ πιο έτοιμοι. Αν γίνονταν δύο παιχνίδια, για να ‘μαι ειλικρινής, η Μπενφίκα θα περνούσε. Όμως, με το μοναδικό παιχνίδι να γίνεται στην Ελλάδα, ήξερα ότι είχαμε την δυνατότητα.

Είχα ήδη έναν χρόνο στην δουλειά, η ομάδα μου είχε ενοποιηθεί και το προβάδισμα ανήκε σε εμάς. Βρήκαμε υπέρ μας όλες τις συνθήκες, με αποτέλεσμα να περάσουμε και να πάρουμε μία νίκη με πολύ θετική επίδραση. Διαλύσαμε τους «Αετούς» και πιστεύω ότι κέρδισα τον Χριστό περισσότερες φορές απ’ότι αυτός», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ