Σφιντέρσκι : Προορίζεται για βασικός με την Εθνική Πολωνίας κόντρα στην Αγγλία

Σφιντέρσκι : Προορίζεται για βασικός με την Εθνική Πολωνίας κόντρα στην Αγγλία

Στο βασικό σχήμα της Εθνικής Πολωνίας για το παιχνίδι με την Αγγλία μπορεί να βρεθεί ο Κάρολ Σφιντέρσκι, καθώς Λεβαντόφσκι, Πιάτεκ και Μίλικ είναι πολύ πιθανόν να μην βρεθούν στην αποστολή.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μπορεί να βρεθεί στο βασικό σχήμα στον αγώνα της Εθνικής Πολωνίας με την Αγγλία για τα προκριματικά του Μονυτιάλ, με τους Λεβαντόφσκι, Πιάτεκ και Μίλικ να είναι πιθανό να μην βρεθούν στην αποστολή.

Αυτό γιατί και οι τρεις ποδοσφαιριστές δύσκολα θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη σχετική άδεια από τις ομάδες τους διότι μετά θα χρειαστεί να τεθούν σε υποχρεωτική καραντίνα και να μείνουν εκτός για κάποιο χρονικό διάστημα.

Έτσι, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως βασικός στο παιχνίδι με την Αγγλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος τύπου της Πολωνικής ομοσπονδίας τοποθετήθηκε επί του θέματος, λέγοντας πως ο μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι:

«Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, δεν είναι κάποιο τρικ. Δεν έχουμε πολλούς επιθετικούς στο εξωτερικό που να μπορούμε να καλέσουμε γι’ αυτόν τον αγώνα. Ο Κάρολ Σφιντέρσκι θα είναι ο φορ μας γι’ αυτόν τον αγώνα. Έχουμε επίσης ποδοσφαιριστές που μπορούν σε κατάσταση ανάγκης να καλύψουν τη θέση, αλλά δεν αγωνίζονται ως επιθετικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ