ΠΑΕ Απόλλων για Παράσχο : «Έφυγε σαν κλέφτης – Θα τα πούμε εκεί που πρέπει»

ΠΑΕ Απόλλων για Παράσχο : «Έφυγε σαν κλέφτης – Θα τα πούμε εκεί που πρέπει»

Με επίσημη τοποθέτηση, ο Απόλλωνας Σμύρνης απάντησε στα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Παράσχος και ανέφερε πως οι δύο πλευρές «θα τα πουν εκεί που πρέπει»...

Άμεση ήταν η απάντηση του Απόλλωνα Σμύρνης στα όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του 10.gr! Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM πως ο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταύρος Μονεμβασιώτης, μπήκε στα αποδυτήρια της Ριζούπολης μετά την ήττα από τη Λαμία και είπε στημένους τους ποδοσφαιριστές του.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε θέση και απάντησε στον Παράσχο, για τον οποίο ανέφερε πως έφυγε από την ομάδα σαν… κλέφτης, ενώ στην επίσημη τοποθέτηση κάνει λόγο πως οι δύο πλευρές «θα τα πουν εκεί που πρέπει», δίνοντας συνέχεια στην υπόθεση…

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων:

«Κατανοούμε πλήρως τον εκνευρισμό του κ. Γιώργου Παράσχου και την προσπάθεια του να δικαιολογήσει το γεγονός ότι εγκατέλειψε την ομάδα και ότι έφυγε σαν κλέφτης. Αυτό, σε καμία περίπτωση δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα, λόγια που ποτέ δεν ειπώθηκαν από ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης.

Για εμάς προέχει ο Απόλλων Σμύρνης και οι αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν. Τα υπόλοιπα με τον κ. Παράσχο θα τα πούμε εκεί που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ