Βιγιαφάνιες: «Αποδείξαμε ότι παίζουμε καλά και είμαστε συμπαγείς»

Βιγιαφάνιες: «Αποδείξαμε ότι παίζουμε καλά και είμαστε συμπαγείς»

Αντίστροφα μετράνε όλοι στον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση εναντίον του Αστέρα Τρίπολη την Κυριακή (21/03), για την 1η αγωνιστική των playoffs.

O Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση εναντίον του ΠΑΟΚ, μίλησε  για την αναμέτρηση με τον Αστέρα και σχολίασε την κατάσταση που βρίσκεται το «τριφύλλι». Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η ομάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται έπειτα από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Είσαι έτοιμος ο Παναθηναϊκός για την πρώτη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης;

«Πιστεύω πως αυτό το ξεκίνημα, έρχεται σε μία πολύ καλή στιγμή για εμάς, δεδομένου πως προερχόμαστε από νίκη ντέρμπι στον προηγούμενο αγώνα. Μάλιστα, δεν κερδίσαμε απλά αλλά παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο, αποδεικνύοντας ότι παίζουμε καλά και ότι είμαστε συμπαγής.

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία ομάδα, η οποία ξέρει να αντιμετωπίζει και τις νίκες και τις ήττες. Αδιαμφησβήτητα είμαστε προετοιμασμένοι για την έναρξη των play-off, αν και όπως ξέρετε υπάρχουν αρκετές απώλειες. Θα έλεγα πως και στην προπόνηση τα πήγαμε πολύ καλά και είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

Πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό το τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Αστέρας που είναι καλός στην έδρα του;

«Πράγματι είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η διοργάνωση ότι όλοι οι αγώνες θα είναι δύσκολοι ή αν όχι όλοι, σίγουρα οι περισσότεροι θα είναι σαν ντέρμπι. Από εκεί και πέρα, εμείς βρισκόμαστε σε μία καλή στιγμή.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει δείξει πως είναι μία καλή ομάδα, έχει κάνει καλή πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και εμείς, επαναλαμβάνω πως έχουμε ένα καλό πλεονέκτημα. Θα κάνουμε τα πάντα για να το εκμεταλλευτούμε»

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ