Βαθμολογία πλέι-άουτ : Πόλεμος από την 1η στροφή (pic)

Βαθμολογία πλέι-άουτ : Πόλεμος από την 1η στροφή (pic)

Μείωσε την απόσταση η ΑΕΛ, έμπλεξε ο Παναιτωλικός.

Ένας μικρός χαμός στην εκκίνηση των πλέι-άουτ. Και ήδη σχηματίζονται νέα δεδομένα από την πρώτη κιόλας στροφή. Όλα αυτά σε μια αγωνιστική με δύο ηχηρά «διπλά» και μια ισοπαλία που έχουν άμεση μετάφραση στον χορό των καταραμένων.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης και έφτασε τους 19 βαθμούς, ενώ Βόλος και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι (0-0) για την 1η αγωνιστική με τους Κρητικούς να μένουν στην προτελευταία θέση με 20 βαθμούς. Φυσικά αυτός ο βαθμός είναι σα νίκη για την ΟΦΗ. Διότι επιτέλους σταμάτησε το σερί με τις αμέτρητες ήττες: Δέκα είχε. Πως να μην φωνάξει λοιπόν ο Νίκος Νιόμπλιας πως «επιτέλους ξεκολλήσαμε».

Στα υπόλοιπα ματς, η Λαμία επικράτησε 3-0 εκτός έδρας του Παναιτωλικού και ανέβηκε στους 26 βαθμούς, αφήνοντας τους Αγρινιώτες ισόβαθμους με τον ΟΦΗ (20 β.), ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε του Ατρομήτου με 1-0. Φυσικά αυτή η εκτός έδρας νίκη της Λαμίας δίνει μεγάλη ώθηση στο συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου. Και ένα πλεονέκτημα να νιώθει δύο βήματα μπροστά πλέον απο τους τρεις που παλεύουν πίσω της.

Τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ που είναι μαζί στους 20. Και την ΑΕΛ που έχει 19β. Θυμίζουμε ότι υποβιβάζεται απευθείας ο ένας. Και ο δεύτερος απο το τέλος παίζει μπαράζ με τον 2ο της Σούπερ Λιγκ 2.

Η επόμενη στροφή έχει ήδη πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα το επόμενο Σάββατο λέει ΑΕΛ-Παναιτωλικός. Άρα η ΑΕΛ μπορεί με δεύτερο σερί τρίποντο να ξεκολλήσει απο την τελευταία θέση. Την ίδια στιγμή ο ΟΦΗ υποδέχεται τον πολύ φορμαρισμένο ΠΑΣ Γιάννενα ο οποίος μοιάζει να βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση απο όλους.

Μην λησμονήσουμε την προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια που ήδη συζητιέται πολύ. Και βέβαια την ατάκα του Τραϊανού Δέλλα πως αν μπορούσε απόψε θα είναι αντικαταστήσει και τους 11 παίκτες του Παναιτωλικού απο την ανάπαυλα.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ 0-2
ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-0
Παναιτωλικός – Λαμία 0-3

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:

Σάββατο 3 Απριλίου

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 15:00
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 17:15
ΑΕΛ – Παναιτωλικός 19:30
Λαμία – Βόλος 19:30

Η Βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ