Ολυμπιακός : Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Αρη

Ολυμπιακός : Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Αρη

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρη (21/3, 17:15) για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού εντός έδρας παιχνιδιού με τον Αρη (21/3, 17:15) για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στου Ρέντη και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς. Σε αυτή βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Λαλά, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς και Ελ Αραμπί.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Ρούμπεν Σεμέδο, Ματιέ Βαλμπουενά και Αχμέντ Χασάν, οι οποίοι παραμένουν στα ερυθρόλευκα… πιτς.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο και οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί είχαν δείξει ότι είχε υποστεί ρήξη εσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος. Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ και αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξιό δικέφαλο, ενώ στο ματς με τους Βυσσινί τραυματίστηκε και o Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος ακόμα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι την Πέμπτη πήραν μεγάλο διπλό στο Εμιρέιτς και αποχαιρέτησαν την Ευρώπη με το κεφάλι ψηλά, θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να μπουν με το δεξί στα πλέι οφ και να βάλουν τρεις ακόμα βαθμούς στο σακούλι τους, που θα τους φέρουν ακόμα πιο κοντά στο 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους…

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με τον Άρη. / The squad players selected ahead of the match against Aris FC. 🔴⚪️⚽

#Olympiacos #slgr #Football #FootballGame #SquadList

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ