Βαθμολογία πλέι-οφ: Που θα κάνει φιέστα ο Ολυμπιακός; (pic)

Βαθμολογία πλέι-οφ: Που θα κάνει φιέστα ο Ολυμπιακός; (pic)

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί του Άρη αύξησε κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες του, ο Παναθηναϊκός νιώθει την... καυτή ανάσα του Αστέρα Τρίπολης, ενώ ΠΑΟΚ προσπέρασε την ΑΕΚ και βρίσκεται πλέον τρίτος.

Η πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Superleague, μας επιφύλασσε αλλαγές στη βαθμολογία, με τα δεδομένα να αλλάζουν όσον αφορά τη διεκδίκηση της δεύτερης και της τρίτης θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ 1-0 τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αυξάνοντας έτσι τη διαφορά του από τους δεύτερους Θεσσαλονικείς στους 19 βαθμούς, συνεχίζοντας να προελαύνει προς τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το ενδιαφέρον πλέον να είναι στο πότε θα κάνει… φιέστα τίτλου.

Στο ντέρμπι των Δικεφάλων μεγάλος νικητής ήταν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την επικράτηση με σκορ 3-1 επί της ΑΕΚ, πέρασε τους κιτρινόμαυρους και πλέον βρίσκεται εκείνος στην τρίτη θέση του πίνακα.

Ο Παναθηναϊκός, μετά το 2-2 στην Τρίπολη με τον Αστέρα, νιώθει την… καυτή ανάσα της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς, αφού πλέον η διαφορά τους έχει μειωθεί στους τρεις βαθμούς, με τους πράσινους να είναι 5οι (46β.) και τους Αρκάδες 6ους (43β.).

Δείτε τη βαθμολογία:

Επόμενη αγωνιστική (4/4):

15:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
17:15 Άρης-Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ