Όλα τα γκολ στα ματς των πλέι οφ (vids)

Όλα τα γκολ στα ματς των πλέι οφ (vids)

Δείτε τα γκολ από τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός - Άρης και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ ολοκληρώθηκε, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να αναδεικνύονται νικητές κόντρα σε Άρη και ΑΕΚ αντίστοιχα, ενώ το Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός έληξε ισόπαλο.

Συγκεκριμένα, την πρεμιέρα των πλέι οφ την άνοιξε η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη, όπου οι «πράσινοι» παρόλο που είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων ήρθαν ισόπαλοι με τους Αρκάδες, οι οποίοι έσωσαν το βαθμό σε μια ασύλληπτη φάση με γκολ του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου στο 97ο λεπτό.

Στη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 41’, καθώς ο Λαλά αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον Δανό Γιάκομπ Κέλε, κατάφερε χάρη σε γκολ του Μασούρα (38′) να πανηγυρίσει τη νίκη με 1-0.

Η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ έπεσε με το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου ο Δικέφαλος του βορρά επικράτησε της Ένωσης με 3-1. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν νωρίς στο ματς με το γκολ του Ζίβκοβιτς (3′), οι «κιτρινόμαυροι» έφεραν το ματς στα ίσια με τον Ολιβέιρα (45+4′), όμως η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «καθάρισε» χάρη σε γκολ των Σφιντέρσκι (46′) και Ζίβκοβιτς (89′).

Δείτε τα γκολ των πλέι οφ

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-2

Ολυμπιακός – Άρης 1-0

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ