Άρης : Αυτοί επιστρέφουν με τον Αστέρα Τρίπολης

Άρης : Αυτοί επιστρέφουν με τον Αστέρα Τρίπολης

Ευεργετική αναμένεται να αποδειχθεί η διακοπή των πλέι οφ, για κάποιους ποδοσφαιριστές του Άρη που θα προλάβουν την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα ξεκινήσουν, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η διακοπή, μάλιστα, εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, αναμένεται να αποδειχθεί ευεργετική για κάποιους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων.

Ο Χαβιέ Ματίγια αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ακόμα, αρκετές πιθανότητες για να προλάβει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση συγκεντρώνει και ο Κώστας Μήτρογλου.

Στη διάθεση του προπονητή του Άρη βρίσκεται, πλέον και ο Σαντέ Σίλβα , που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αντίθετα μικρές είναι οι ελπίδες για να αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας οι Κάτσε και Γκάνεα, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Μπεναλουάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ