ΑΕΚ : Τέλος η σεζόν για τον Σιμόες

ΑΕΚ : Τέλος η σεζόν για τον Σιμόες

Το πρόβλημα του Αντρέ Σιμόες στον αστράγαλο θέτει τον Πορτογάλο εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και πλέον μένει να αποφασιστεί αν θα μπει στο χειρουργείο ή θα συνεχίσει με συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αντρέ Σιμόες στον αστράγαλο δεν θα του επιτρέψει όπως φαίνεται να αγωνιστεί άλλο τη φετινή σεζόν. Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία για να εξεταστεί και από τον δικό του γιατρό, τον γιατρό της Πόρτο, ώστε να πάρει και μια δεύτερη γνώμη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον χόνδρο του αστραγάλου.

Η επανεξέταση στην οποία υποβλήθηκε στην Αθήνα έδειξε μερική βελτίωση, αλλά όχι τέτοια έτσι ώστε να μπορέσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα και πάλι. Έτσι, σε επικοινωνία με το ιατρικό τιμ της Ένωσης θα αποφασιστεί αν τελικά ο Σιμόες θα μπει στο χειρουργείο ώστε να ξεπεράσει άμεσα το πρόβλημα ή θα συνεχίσει με συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οποια κι αν είναι η απόφαση θεωρείται πλέον απίθανο για τον Σιμόες να προλάβει ματς της φετινής σεζόν και όλοι στην ΑΕΚ ελπίζουν να βρεθεί η καλύτερη λύση ώστε να είναι απόλυτη υγιής με το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ