Παναθηναϊκός : Βάζει… βέλη στη φαρέτρα του ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός : Βάζει… βέλη στη φαρέτρα του ο Μπόλονι

Ο Μπόλονι περιμένει σήμερα τους παίκτες στο Κορωπί, αλλά κυρίως περιμένει επιστροφές για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Επιχείρηση ανασύνταξη αρχίζει από σήμερα (24/5) στον Παναθηναϊκό. Ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στο «Γεώργιος Καλαφάτης» μετά το διήμερο ρεπό για δύο προπονήσεις, το πρωί και το απόγευμα.

Ωστόσο, στην άκρη του μυαλού του ο Ρουμάνος προπονητής έχει το απουσιολόγιο. Διότι ο Μπόλονι περιμένει να έχει περισσότερες λύσεις με την επανέναρξη των Play Off, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, ο Φραν Βέλεθ αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς έχουν υποχωρήσει και ο Ισπανός στόπερ θα δοκιμάσει να γυμναστεί με τους συμπαίκτες του.

Εκτός από την άμυνα, ο Μπόλονι «καίγεται» πιο πολύ για τη μεσαία γραμμή, αφού έχει ξεμείνει από λύσεις. Οι Μαουρίσιο και Γιουνούς Σανκαρέ συνεχίζουν την αποθεραπεία τους από τις αρθροσκοπήσεις και θα επιχειρήσουν να προπονηθούν την επόμενη εβδομάδα. Αν τα καταφέρουν, τουλάχιστον να είναι στον πάγκο στο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αντίθετα, αργεί ακόμα η επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έχει συνέρθει από την επέμβαση στους κοιλιακούς και θα πάρει τον χρόνο του για να επανακάμψει.

Τουλάχιστον, στον «άξονα» ο Μπόλονι θα έχει σε ετοιμότητα τους Γιάννη Μπουζούκη και Αντόνιο Σαβιέρ, οι οποίοι έχουν μεν επανέρθει, αλλά μετά τη διακοπή θα ανακτήσουν το ρυθμό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ