ΠΑΣ Γιάννινα : Ο αναγεννημένος Λοντίγκιν στο μάτι του Τσερσέσοφ

ΠΑΣ Γιάννινα : Ο αναγεννημένος Λοντίγκιν στο μάτι του Τσερσέσοφ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ρωσίας δεν ξεχνά την ανακάλυψη του, τον 31χρονο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σε μία έξυπνη μεταγραφή τον Ιανουάριο, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Γιούρι Λοντίγκιν. Έναν έμπειρο και ικανό τερματοφύλακα, με παραστάσεις και καριέρα σε πρωταγωνιστικό επίπεδο με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ρωσίας.

Αλλά ο Λοντίγκιν είχε πτωτική πορεία αφού έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ Τούλα τον Αύγουστο και έκτοτε δεν είχε ομάδα. Ο ΠΑΣ άδραξε την ευκαιρία και εμπιστεύτηκε την εστία του σε έναν πρωτοκλασάτο γκολκίπερ.

Ο 31χρονος ομογενής δικαιώνει τις προσδοκίες, αφού έχει μεγάλο μερίδιο στη βαθμολογική αντεπίθεση του ΠΑΣ και στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τις δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού.

Η αναγέννηση του Λοντίγκιν στους Ζωσιμάδες δεν περνά απαρατήρητη από τα ρωσικά ΜΜΕ. Η ιστοσελίδα «championat» ασχολείται με την πρόοδο του ποδοσφαιριστή και τονίζει πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ρωσίας, Στάνισλαβ Τσερσέσοφ δεν έχει ξεχάσει τον Λοντίγκιν.

Ο Τσέρσεσοφ έφερε τον Λοντίγκιν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης το 2010 και έχει πάντα καρφωμένο το βλέμμα του σε αυτόν, έτοιμος να τον χρήσει ξανά διεθνή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ