ΠΑΟΚ : Τέλος το τριήμερο ρεπό, επιστροφή στις προπονήσεις

ΠΑΟΚ : Τέλος το τριήμερο ρεπό, επιστροφή στις προπονήσεις

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία, χωρίς τους διεθνείς φυσικά που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και τη νίκη με 3-1 πήραν τριήμερο ρεπό από τον Πάμπλο Γκαρσία προκειμένου να πάρουν «ανάσες» ενόψει της συνέχειας σε play off και Κύπελλο Ελλάδας. Το ρεπό λοιπόν των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου του βορρά ολοκληρώθηκε και πλέον επιστρέφουν στις προπονήσεις για να μπουν σιγά σιγά σε ρυθμούς Παναθηναϊκού.

Φυσικά, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει στη διάθεση του τους διεθνείς, οι οποίοι και απουσιάζουν για τις υποχρεώσεις των εθνικών του ομάδων. Πιο συγκεκριμένα συνολικά δέκα παίκτες δεν θα είναι σήμερα στη Νέα Μεσημβρία και πρόκειται για τους Κρμέντσικ. Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Ίνγκασον, Σφιντέρσκι, Μπάμπα Ράχμαν, Τσιγγάρα, Μιχαηλίδη, Λύρατζη και Κούτσια.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερη ένταση, λόγω και των απουσιών, όμως ο Ουρουγουανός τεχνικός και οι συνεργάτες του αναμένεται να βάλουν στο κλίμα τους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των play off.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ