Αλαφούζος σε Μπέο : «Με εκβιασμούς και απειλές δεν συνεργάζομαι»

Αλαφούζος σε Μπέο : «Με εκβιασμούς και απειλές δεν συνεργάζομαι»

Μία τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου στην ανεπίσημη τηλεδιάσκεψη της Superleague προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου.

Τη σφοδρή αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου, προκάλεσε μία τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου στην τηλεδιάσκεψη της Superleague, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/3).

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ συζήτησαν σε μία ανεπίσημη συνεδρίαση για την προοπτική της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η τηλεδιάσκεψη ήταν εκτός ατζέντας και αφορούσε αποκλειστικά αυτό το θέμα.

Σε ένα σημείο, ο Αχιλλέας Μπέος, υποστήριξε ότι τέσσερις ομάδες έχουν συμφωνήσει να τηρήσουν μία κοινή στάση μέχρι τέλους στο ζήτημα των τηλεοπτικών και μάλιστα απείλησε πως αν δεν βρεθεί συνολική λύση, τότε η τετράδα θα προσφύγει στα δικαστήρια και θα εμποδίσει την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος!

Αυτή η τοποθέτηση ενόχλησε τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος σχολίασε ότι δεν θα ανεχτεί έναν εκβιασμό για να συρθεί σε κεντρική διαχείριση. «Με απειλές και εκβιασμούς εγώ δεν συνεργάζομαι με κανέναν και ποτέ στη ζωή μου» τόνισε με νόημα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Αλαφούζος υπενθύμισε ότι βοήθησε με την επιρροή του στην απόδοση ποσοστού από τα στοιχηματικά κέρδη. Κάτι που επισήμανε δηκτικά στον Μπέο: «Για το 1,6 εκατομμύρια ευρώ από το στοίχημα δεν μας είπατε κάτι, κύριε Μπέο».

Κατόπιν, ο Αλαφούζος εξήγησε ότι έχει τη διάθεση να στηρίξει το αίτημα της κεντρικής διαχείρισης, αρκεί να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις από τους λεγόμενους μικρούς και να είναι υλοποιήσιμες.

Μετά την αντίδραση του Αλαφούζου, ο Μπέος έριξε τους τόνους, λέγοντας ότι δεν είχε πρόθεση να ακουστεί αδιάλλακτος και έχει τη διάθεση να συνεργαστεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ