Ολυμπιακός : «Βλέπουν» ΑΕΚ Σεμέδο, Χασάν, Βαλμπουενά

Ολυμπιακός : «Βλέπουν» ΑΕΚ Σεμέδο, Χασάν, Βαλμπουενά

Και οι τρεις ερυθρόλευκοι που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς υπολογίζεται πως θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 4 Απριλίου

Μια μεγάλη δόση ξεκούρασης πήραν οι ερυθρόλευκοι, εκτός των 13 διεθνών βεβαίως, με την επιστροφή στις προπονήσεις να σηματοδοτεί και την έναρξη της προετοιμασίας για την τελική φάση της φετινής σεζόν. Αρχή την επόμενη εβδομάδα στις 4 Απρίλη στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ εκεί όπου ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν οι διεθνείς για να αποφασίσει για το βασικό σχήμα.

Το καλό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως για το ματς απέναντι στην ΑΕΚ αναμένεται να έχει επιστροφές μια και στη διάθεση του είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται και οι τρεις τραυματίες της ομάδας.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πηγαίνει εδώ και καιρό πολύ καλά καθώς δεν πονάει στο γόνατο του με το οίδημα να φαίνεται πως έχει υποχωρήσει εντελώς. Εφόσον μπει άμεσα κανονικά στις προπονήσεις θα είναι πανέτοιμος για την ΑΕΚ.

Από την άλλη οι άλλοι δύο τραυματίες της ομάδας από το ματς με την Λάρισα με αποτέλεσμα να χάσουν την ρεβάνς του Λονδίνου, οι Χασάν και Βαλμπουενά πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Οι μυϊκοί τραυματισμοί έχουν ξεπεραστεί και όλα δείχνουν ότι από την αρχή της εβδομάδας θα μπουν με την υπόλοιπη ομάδα με τον Μαρτίνς να τον βάζουν στο κόλπο για το πρώτο ντέρμπι των πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ