Άρης : Των φρονίμων τα παιδιά…

Άρης : Των φρονίμων τα παιδιά…

Οι περιπτώσεις των Σάσα και Δεληζήση δεν είναι οι μοναδικές με τις οποίες θα ασχοληθούν οι κιτρινόμαυροι, καθώς μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα ξεκινήσουν επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Λούκας Σάσα, έδειξε ότι ο Άρης και μπορεί να κρατήσει όποιον παίκτη θέλει και αποτελεί, πλέον, ελκυστικό προορισμό για ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου.

Ο Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, καθώς αποτελεί βασικό «γρανάζι» στην μηχανή του Άρη και η παραμονή του είχε κριθεί απαραίτητη στις συζητήσεις για τον σχεδιασμό των επόμενων αγωνιστικών περιόδων.

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Έλληνας αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τους διοικούντες την ΠΑΕ και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αυτές, όμως, δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις που θα απασχολήσουν τους ανθρώπους του Άρη. Είναι ξεκάθαρο, εξάλλου, ότι υπάρχει αλλαγή φιλοσοφίας, σε ότι αφορά το θέμα των ανανεώσεων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ.

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται, αμέσως μετά το τέλος των πλέι οφ, να κινηθούν για να «δέσουν» στο Κλεάνθης Βικελίδης και ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων δεν λήγουν άμεσα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός αμυντικός, που είχε βρεθεί πριν το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με το ενάμιση πόδι εκτός του Κλεάνθης Βικελίδης, όχι μόνο κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα, αλλά μετά την αλλαγή προπονητή και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άκη Μάντζιο, πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Την δεδομένη χρονική στιγμή ο Σούντγκρεν είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο δεξί μπακ στο πρωτάθλημα. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022, όμως, ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη παρουσία του στην ομάδα και είναι πιθανό οι δυο πλευρές να καθίσουν το καλοκαίρι στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ακόμα ένας παίκτης που ανήκει σ΄ αυτή τη κατηγορία είναι ο Λίντσεϊ Ρόουζ. Στον Γάλλο αμυντικό όχι απλά αρέσει η παραμονή του στην Θεσσαλονίκη, αλλά πραγματικά δείχνει να το απολαμβάνει, μαθαίνει ελληνικά, δηλώνει οπαδός του Άρη και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να σημειωθούν εξελίξεις, πριν φτάσουμε κοντά στην λήξη του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022.

Υπάρχουν , φυσικά και άλλες περιπτώσεις για τις οποίες θα κινηθούν οι άνθρωποι του Άρη. Ακόμα περισσότερα ονόματα θα μπουν στην σχετική λίστα, μετά τη συνάντηση που θα έχουν, στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο Άκης Μάντζιος με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ