Μοχάμεντ Ντρέγκερ, αυτή η περίεργη περίπτωση (Pic, Vid)

Μοχάμεντ Ντρέγκερ, αυτή η περίεργη περίπτωση (Pic, Vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχασε την εμπιστοσύνη του στον Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο Ολυμπιακός άλλαξε τους δεξιούς του μπακ, αλλά ο Τυνήσιος συνεχίζει να παίζει καλά με τη χώρα του και να... επιμένει.

Αποκτήθηκε για να είναι ο αναπληρωματικός του Ραφίνια. Και υπήρχε η πεποίθηση ότι θα αποτελέσει σημαντική παρουσία. Καθώς το βιογραφικό του μαρτυρούσε πως πρόκειται για παίκτη που ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού των Ερυθρόλευκων. Πρώην εξτρέμ, που έγινε δεξιός μπακ, με πολύ καλή τεχνική, δημιουργία στο παιχνίδι του, ταχύτητα, δύναμη, πολλές ανάσες και γενικώς ένα πολύ καλό πακέτο. Κι όμως, ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, παρά το γεγονός ότι ο Ραφίνια έφυγε, έφτασε να είναι ο… 3ος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν!

Η άφιξη του Λαλά, η «άνθιση» του Ανδρούτσου και κυρίως το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς άρχισε να τον εμπιστεύεται λιγότερο από τους συμπαίκτες του, άλλαξε τα πράγματα για τον Ντρέγκερ. Με τον 24χρονο (25/06/1996) δεξιό μπακ να αντιλαμβάνεται πως εάν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, ίσως θα πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλον σύλλογο. Με τη διαφορά, ωστόσο, ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάψει να τον πιστεύει. Και ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό, είναι οι εμφανίσεις του με την εθνική Τυνησίας.

Στην πρόσφατη εκτός έδρας νίκη των Τυνήσιων με 5-2 επί της Λιβύης, ο Ντρέγκερ δεν ήταν απλά καλός, ήταν ο MVP της αναμέτρησης. Είχε ένα γκολ και μία ασίστ και ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι έπαιξε το πρώτο του 90λεπτο από τις 3 Φεβρουαρίου και τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Ο Γερμανός (από την Τυνησία είναι η μητέρα του) μπακ, είναι ένας απόλυτα αφοσιωμένος αθλητής. Δουλεύει ασταμάτητα, ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές των προπονητών του, είναι… κανονικός Γερμανός. Ρομπότ, σε όλα. Είναι μια εξόχως θετική παρουσία εντός και εκτός αποδυτηρίων, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο που αποκτήθηκε, η μεταγραφή του ήταν low cost και ο ίδιος δεν αμείβεται με περισσότερα από 300.000 €.

Γιατί δεν παίζει; Διότι ο Μαρτίνς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του στις ευκαιρίες που του έδωσε. Συνολικά ο Ντρέγκερ έχει αγωνιστεί φέτος σε μόλις 5 αγώνες πρωταθλήματος, 1 αγώνα Champions League και 1 αγώνα Κυπέλλου. Αυτές είναι οι συμμετοχές του. Και σε αυτό το διάστημα έχει μία ασίστ, στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού, αλλά και έναν τραυματισμό που τον πήγε πολύ πίσω. Μετά τη συμμετοχή με τη Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ. έγινε αλλαγή στο 65′ από τον Βρουσάι), ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, αλλά έπαθε θλάση μόλις στο 4ο λεπτό. Με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ξανά σε αγώνα του Ολυμπιακού μετά από έναν μήνα.

Τι μέλλει γενέσθαι με τον Ντρέγκερ; Εάν δεν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα, το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα το καλοκαίρι. Με τη μορφή δανεισμού. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει κάτι είναι να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες ο Μαρτίνς. Κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μοιάζει πολύ πιθανό. Αλλά όπως έγραψε ο «Μο» στο instagram, «Είμαι ακόμη ζωντανός». Και συνεχίζει να παλεύει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ