Παναθηναϊκός : «Τρέχει» για ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός : «Τρέχει» για ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο

Ο Ζοσέ Μαουρίτσιο ανεβάζει στροφές ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την στιγμή που στη διάθεση του Μπόλονι τέθηκαν οι Νιάς, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ και Μολό.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ και το μεγάλο ερωτηματικό ακούει στο όνομα του Ζοσέ Μαουρίσιο.

Ο Βραζιλιάνος χαφ ανεβάζει ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και υπάρχουν ελπίδες ότι μπορεί να προλάβει το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Από κει και πέρα ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Λάζμο Μπόλονι όσον αφορά τους Νιάς, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ και Μολό οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά. Αντίθετα εκτός προγράμματος έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Μετά το διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις ανάπτυξης στην επίθεση και εξάσκηση στα τελειώματα.

Στα καλά νέα ήταν η επανένταξη των Νιάς, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μολό. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Ατομικό ακολούθησαν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Βέλεθ και θεραπεία οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ. Απόντες ήταν οι διεθνείς Διούδης, Αλεξανδρόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ