Αφησε τον Παναθηναϊκό για το τραγούδι ο γιος του Πλούταρχου (vid)

Αφησε τον Παναθηναϊκό για το τραγούδι ο γιος του Πλούταρχου (vid)

Το τραγούδι τελικά τον κέρδισε. Ο Γιώργος Κακοσαίος, γιος του Γιάννη Πλούταρχου, αποκάλυψε την απόφασή του να αφήσει το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό για το πεντάγραμμο.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «The 2night Show», φιλοξενήθηκε ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος.

Ο γιος του δημοφιλούς και σπουδαίου τραγουδιστή πλέον ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, καθώς κάνει καριέρα στο τραγούδι. Ωστόσο, αποκάλυψε πως μέχρι τα 17 του χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο και μάλιστα ήταν τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό και όλα έδειχναν πως θα γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μάλιστα.

Αλλά, σε εκείνη την ηλικία (17 ετών), ο Κακοσαίος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Μοίρασε τα γάντια και τα παπούτσια του στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης και τελικώς στράφηκε στο τραγούδι.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Κακοσαίος:

Για το αν θα γινόταν επαγγελματίας: «Ετσι έδειχνε. Ήμουν κάθε μέρα στις προπονήσεις, ήθελα να πάω σε επαγγελματικό επίπεδο, έκανα πρωταθλητισμό».

Για την ημέρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο: «Θυμάμαι τη μέρα που πήγα στην ομάδα. Πήγα με το σάκο, μου, τα γάντια μου και πολλά ποδοσφαιρικά παπούτσια και τα έδωσα στους συμπαίκτες μου. Λέω «παιδιά σταματάω το ποδόσφαιρο, ό,τι νούμερο φοράει ο καθένας πάρτε τα, διαλέξτε…». Το λέω και στον προπονητή μου, με ρώτησε αν είμαι σίγουρος και του είπα «ναι». Το συζητούσα με τον πατέρα και τη μάνα μου απ’ έξω απ’ έξω αλλά δεν το πίστευαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ