Τι φέρνει στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν το «όχι» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Τι φέρνει στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν το «όχι» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν δέχτηκαν την πρόταση του Ολυμπιακού να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου τη Δευτέρα του Πάσχα, με την απόφαση αυτή να αλλάζει τα δεδομένα των ερυθρόλευκων για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Το απόγευμα της Τετάρτης (31/3) to10.gr σας αποκάλυψε την πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός για μεταφορά του τελικού του Κυπέλλου στις 3 Μαΐου από τις 22 του ίδιου μήνα, που έχει οριστεί από την διοργανώτρια Αρχή.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την πρόταση στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι δύο δικέφαλοι απάντησαν αρνητικά, με τους ασπρόμαυρους να λένε «όχι» πρώτοι και τους κιτρινόμαυρους να ακολουθούν μόλις μερικά λεπτά αργότερα…

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απέρριψαν την πρόταση του Ολυμπιακού και επικαλέστηκαν πως εν μέσω play off θα έχουν το… μυαλό τους στην εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και όχι στον τελικό του Κυπέλλου ο οποίος μπορεί να… περιμένει.

Μία απόφαση ωστόσο που όχι μόνο δεν ευνοεί τους δύο δικεφάλους, αλλά αντιθέτως κάνει κακό στους ίδιους και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς αν καταφέρουν να βγουν στην Ευρώπη θα χαλάσει και το δικό τους πρόγραμμα. Ο Ολυμπιακός τους έδειχνε το δάχτυλο και εκείνοι κοίταξαν το δάχτυλο…

Έτσι, ουσιαστικά η σεζόν του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί τυπικά στις 22 του Μαϊου, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει και το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα στα ημιτελικά του θεσμού. Η απόφαση των δύο δικεφάλων αλλάζει τα δεδομένα για το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων εν όψει της νέας σεζόν.

Ήδη στο στρατόπεδο των Πειραιωτών σκέφτονται το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει νωρίς. Εάν ο Ολυμπιακός ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League (20-21 Ιουλίου), τότε οι ερυθρόλευκοι θα μαζευτούν στον Ρέντη μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα.

Μάλιστα, σε περίπτωση που κατακτήσει το τρόπαιο με τα μεγάλα «αυτιά» καποια ομάδα που δεν θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League μέσω του πρωταθλήματος, τότε ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει από τον α’ προκριματικό γύρο, που σημαίνει πως η προετοιμασία θα αρχίσει από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Ένα διάστημα, στο οποίο θα λείπουν και αρκετοί διεθνείς ποδοσφαιριστές, καθώς την ίδια περίοδο διεξάγεται το Euro αλλά και πολλά φιλικά των εθνικών ομάδων.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι θα χρειαστεί να μπουν από νωρίς στα «βαθιά», με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει να διαχειριστεί ένα βαρύ πρόγραμμα με το… καλημέρα της νέας σεζόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ