ΑΕΚ : Κρούση σε Μπάρκα – Αρκετές οι δυσκολίες

ΑΕΚ : Κρούση σε Μπάρκα – Αρκετές οι δυσκολίες

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση για τερματοφύλακα ενόψει της νέας σεζόν και φέρεται να προσέγγισε τον Βασίλη Μπάρκα για να επιστρέψει με τη μορφή δανεισμού.

Στην αγορά για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα έχει βγει η ΑΕΚ και προσέγγισε τον Βασίλη Μπάρκα για να πραγματοποιήσει την επιστροφή του ως δανεικός.

Ο φάκελος για την απόκτηση ενός γκολκίπερ έχει ανοίξει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους άνθρωπους της Ένωσης να εξετάζουν ήδη αρκετές περιπτώσεις.

Ένα από τα ονόματα που… έπεσε στο τραπέζι είναι αυτό του Έλληνα τερματοφύλακα, ενώ μάλιστα υπήρξε και κρούση από την πλευρά του Δικεφάλου έτσι ώστε να δει αν μπορεί να προχωρήσει η εν λόγω υπόθεση.

Ο 26χρονος μπορεί να μετρά 20 συμμετοχές με την φανέλα της Σέλτικ, όμως στα τελευταία 11 ματς έχει καθίσει στον πάγκο, ενώ και η κριτική που δέχεται τόσο από τα σκωτσέζικα ΜΜΕ όσο και από τους οπαδούς των «καθολικών» είναι αρκετά σκληρή.

Αυτό θέλησε να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ, η οποία θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Ωστόσο, μετά τις πρώτες επαφές με την πλευρά του Μπάρκα αλλά και της Σέλτικ δεν φαίνεται αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Ο Έλληνας γκολκίπερ δεν δείχνει πολύ «ζεστός» να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επιθυμεί είτε να παραμείνει στους «κέλτες» είτε να πάρει μεταγραφή σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Από την πλευρά της η Σέλτικ για να τον δώσει ακόμα και ως δανεικό αξιώνει πολλά χρήματα διότι πλήρωσε το ποσό τον 6 εκατομμυρίων ευρώ στον Δικέφαλο για να τον κάνει δικό της το προηγούμενο καλοκαίρι.

Επίσης, η σκωτσέζικη ομάδα θα προτιμούσε να τον πουλήσει ώστε να βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός άλλου τερματοφύλακα, οπότε οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Βασίλης Μπάρκας, του οποίου το συμβόλαιο με την Σέλτικ έχει ισχύ μέχρι το 2024, είναι πολύ λίγες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ