Παμλίδης : «Πικρία από την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα – Να δώσουμε το 101% με Ολυμπιακό» (vid)

Παμλίδης : «Πικρία από την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα – Να δώσουμε το 101% με Ολυμπιακό» (vid)

Στεναχώρια άφησε η σημερινή ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στον Γιώργο Παμλίδη, ο οποίος μίλησε παράλληλα μίλησε και για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε για την πικρία που αφήνει στον ΠΑΣ Γιάννινα η ήττα από τον ΟΦΗ, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, αν και στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν παρουσιαστήκαμε τόσο καλά αλλά ευτυχήσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε και έτσι δεχθήκαμε και τα γκολ. Από κει και πέρα θεωρώ ότι το παιχνίδι πήγαινε πιο πολύ προς την ισοπαλία, παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάνα βαθμό και μας αφήνει μία πικρία στα πλέι-άουτ», τόνισε για το σημερινό παιχνίδι.

«Την Τετάρτη έχουμε θεωρώ ένα από τα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς και νομίζω ότι όλοι οι άπαντες στην ομάδα, ζούμε για αυτούς τους αγώνες. Σίγουρα είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία, ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και θεωρώ ότι σε αυτές τις αναμετρήσεις, για να κερδίσεις και να πάρεις την πρόκριση, πρέπει να δώσεις το 101%. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν» έκλεισε μιλώντας για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ