Με Χιμένεθ η προπόνηση της ΑΕΚ

Με Χιμένεθ η προπόνηση της ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται από νωρίς στα Σπάτα για την προπόνηση της ΑΕΚ την επομένη της βαριάς 5αρας από τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ γνώρισε μια ταπεινωτική ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με 5-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Superleague, με αποτέλεσμα το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ να είναι στον «αέρα». Η διοίκηση της Ένωσης και ο Δημήτρης Μελισσσανίδης αναμένεται εντός της ημέρες να αποφασίσουν για την απομάκρυνση ή όχι του Ανδαλουσιανού τεχνικού, όμως προς το παρόν φαίνεται πως ο Χιμένεθ συνεχίζει κανονικά στην ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων πήγε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα για την προπόνηση της ομάδας μετά τη συντριβή από τους ερυθρόλευκους. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με την παραμονή ή όχι του Ανδαλουσιανού κόουτς στον πάγκο της ΑΕΚ, ενώ και ο Μελισσανίδης δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση.

Το κλίμα για τον Χιμένεθ είναι βαρύ, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να ρίχνει «βολές» ευθέως εναντίον του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ γενικότερα φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και να μετράει «ώρες» στην Ένωση. Παρόλα αυτά ο Ισπανός βρίσκεται κανονικά στα Σπάτα και θα είναι αυτός που πρόκειται να κάνει την προπόνηση της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ