ΑΕΚ : ΟΑΚΑ, τόπος μαρτυρίου (Vids)

ΑΕΚ : ΟΑΚΑ, τόπος μαρτυρίου (Vids)

Το ΟΑΚΑ εξελίσσεται σε μεγάλη «πληγή» για τη φετινή ΑΕΚ. Το τραγικό ποσοστό νικών εντός έδρας και οι ήττες που τη σημάδεψαν.

Αν κάποιος παρακολουθεί συστηματικά τη φετινή ΑΕΚ, δεν θα του έκανε και τόσο εντύπωση ούτε το αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό ούτε ακόμα και το εύρος του σκορ. Ναι, αυτό το 1-5 δεν είναι ένα σκορ που συναντάς συχνά, όταν μάλιστα πρόκειται για ντέρμπι ωστόσο είναι γεγονός πως η Ένωση φλέρταρε πολλές φορές φέτος με έναν τέτοιου μεγέθους διασυρμό στο ΟΑΚΑ. Άλλες φορές τη γλίτωσε, άλλες πλησίασε στην καταστροφή και το βράδυ της Δευτέρας την υπέστη.

Το ματς με τους «ερυθρόλευκους» ήταν το 20ο για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε όλες τις διοργανώσεις, τη σεζόν που διανύουμε. Το ποσοστό νικών της είναι κάτω από το 50%! Μόλις εννιά νίκες, με τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες, μερικές εκ των οποίων με βαρύ σκορ. Ακόμα και αν πάρει κανείς σαν δικαιολογία την απουσία του κόσμου, όταν λέγεσαι ΑΕΚ και κάνεις υποτίθεται για πρωταθλητισμό, είναι αδιανόητο να μην έχει κερδίσει ούτε τα μισά παιχνίδια στην έδρα σου.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν σαφώς η πιο βαριά όχι μόνο για φέτος αλλά και μια από τις μεγαλύτερες ήττες της ΑΕΚ στην ιστορία της. Πάμε να δούμε όμως τις άλλες φορές που οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια στο ΟΑΚΑ φέτος.

ΑΕΚ – Ζόρια 0-3

Το πρώτο ηχηρό χαστούκι ήταν από τη Ζόρια. Η ουκρανική ομάδα έκανε πάρτι στο ΟΑΚΑ εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι η ΑΕΚ έπαιζε ουσιαστικά με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, της έβαλε τρία γκολ και έφυγε με θριαμβευτικό διπλό από το Μαρούσι, στην τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

ΑΕΚ – Μπράγκα 2-4

Μια εβδομάδα αργότερα τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά κόντρα στην Μπράγκα. Στο 10ο λεπτό του ματς, ο φωτεινός πίνακας του ΟΑΚΑ έδειχνε το σκορ στο 0-2 με το τελικό 2-4 να είναι μάλλον κολακευτικό για τους «κιτρινόμαυρους» που γλίτωσαν τα χειρότερα.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Για τη 19η αγωνιστική της Super League, ήρθε η πρώτη ήττα με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο. Ο εξαιρετικός ΠΑΣ του Αργύρη Γιαννίκη πέρασε με 2-0 από το Ολυμπιακό Στάδιο βάζοντας τέλος στον… μήνα του μέλιτος του Ισπανού τεχνικού.

https://www.youtube.com/watch?v=m0f1XOdE0ZM

 

ΑΕΚ – Άρης 0-2

Τον ΠΑΣ μιμήθηκε και ο Άρης που την 21η αγωνιστική έφυγε με διπλό (0-2) σε μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις της ΑΕΚ η οποία δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία σοβαρή ευκαιρία στο ματς.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-5

Και φτάνουμε στο παιχνίδι της Κυριακής με έναν κυνικό Ολυμπιακό να διαλύει με 5-1 μια ΑΕΚ που κατάρρευσε μόλις δέχθηκε το πρώτο γκολ. Το 4-0 στο ημίχρονο, μιλάει από μόνο του άλλωστε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ