Αμφίβολη η συμμετοχή του Ντιγκινί κόντρα στην ΑΕΚ

Αμφίβολη η συμμετοχή του Ντιγκινί κόντρα στην ΑΕΚ

Η συμμετοχή του Γάλλου μεσοεπιθετικού του Ατρόμητου, Νίκολα Ντιγκινί, κρίνεται αμφίβολη για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας (19.30).

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ την ερχόμενη Δευτέρα (26/02). Στην προπόνηση της Τρίτης έδωσαν το παρών όλοι εκτός από τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Νικολά Ντιγκινί ο οποίος θυμίζουμε τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δελτίο Τύπου του συλλόγου του Περιστερίου για την προπόνηση της Τρίτης:

Στο προπονητικό κέντρο επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας το μεσημέρι της Τρίτης μετά το μονοήμερο ρεπό που είχε δοθεί από τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι.

Από σήμερα ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας για το επερχόμενο παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Οι παίκτες ακολούθησαν ένα ιδιαίτερα δυναμικό πρόγραμμα προπόνησης με δύο σκέλη, ένα στο γυμναστήριο και ένα στο γήπεδο με σέντρες και τελειώματα φάσεων. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες εκτός του Ντιγκινί, ο οποίος έκανε χαλαρό τρέξιμο και θεραπεία στο Spa.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση το πρωί και το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ