Άρης : Τα τρία διλήμματα του Μάντζιου

Άρης : Τα τρία διλήμματα του Μάντζιου

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αποφασίσει τη τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος θα ξεκινήσει από τη σημερινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου τις δοκιμές του σε οτι αφορά το βασικό σχήμα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, όμως, φαίνεται οτι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τρεις θέσεις.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Άρη θα κληθεί να αποφασίσει για το αν θα διατηρήσει τον Γκάνεα στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής ή αν θα επιστρέψει ο Σάκιτς.

Ακόμα, ο Σίλβα, μετά την καλή εμφάνιση την οποία πραγματοποίησε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης διεκδικεί τη θέση του Μανσίνι στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Τέλος, Μήτρογλου και Μάνος είναι υποψήφιοι για την κορυφή της επίθεσης, χωρίς πάντως να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσει εκεί ο Μανσίνι, αν ο Μάντζιος επιλέξει ένα πιο ευέλικτο σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ