Σάσα : «Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ή το κύπελλο» (vid)

Σάσα : «Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ή το κύπελλο» (vid)

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη αποκάλυψε τον λόγο που ανανέωσε την συνεργασία του και μίλησε για τους στόχους του με τη φανέλα του Άρη.

Ο Λούκας Σάσα υπέγραψε πρόσφατα το νέο του τριετές συμβόλαιο με τον Άρη. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, σε συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ, αναφέρθηκε στους λόγους που ανανέωσε την συνεργασία του, αναφέρθηκε στους στόχους του με την φανέλα του Άρη αλλά και τους οπαδούς της ομάδας του, ενώ έκανε και αναδρομή της μέχρι τώρα παρουσίας του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την έλευση του στον Άρη: «Όταν είχα έρθει στην ομάδα, πριν από δυο χρόνια, ήξερα πόσο μεγάλος σύλλογος είναι και ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από εμένα. Ήξερα ότι υπήρχε μεγάλη πίεση, καθώς η ομάδα έχει πολλούς οπαδούς και υπάρχει απαίτηση για την κατάκτηση ενός τίτλου. Όταν ήρθα όλοι μου έλεγαν για τον Σιώπη, τον οποίο και αντικατέστησα. Δεν ήθελα να μπω σε διαδικασία σύγκρισης, ο Σιώπης έχει το δικό του στυλ παιχνιδιού και εγώ το δικό μου. Είμαι χαρούμενος που μετά από δυο χρόνια ο κόσμος μ΄ αγαπάει, δείχνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του: «Ξέρω ότι ο κόσμος λέει ότι τρέχω πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό ήταν το στυλ παιχνιδιού μου από μικρός, να τρέχω και να μάχομαι. Πίστευα ότι όσο μεγαλώνω θα τρέχω λιγότερο, όμως, δεν συνέβη αυτό και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για τη πολύ καλή πορεία του Άρη την τρέχουσα περίοδο: «Είμαστε μέχρι τώρα στην δεύτερη θέση. Έχουμε εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία. Δεν λέω ότι δεν είναι καλοί οι παίκτες στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Όταν αναφέρομαι σε αμυντική λειτουργία, εννοώ όλη την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο για έναν αντίπαλο να σκοράρει εναντίον μας, αυτό είναι το δυνατό μας σημείο. Έχουμε, επίσης, ποιοτικούς επιθετικούς και ακόμα και όταν η ομάδα δεν είναι σε καλή μέρα, πετυχαίνουμε γκολ με ατομικές προσπάθειες.

Αυτά είναι τα μεγάλα μας όπλα, μαζί με το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και νοιάζεται ο ένας για τον άλλον. Αυτή η καλή ατμόσφαιρα, αποτυπώνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από δυο χρόνια στον Άρη, νιώθω σαν το σπίτι μου. Κάθε φορά που είμαι στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι σαν να αγωνίζομαι στην αυλή του σπιτιού μου, στο Σάο Πάολο. Γι΄ αυτό έμεινα στον Άρη. Μακάρι στα επόμενα τρία χρόνια να πετύχουμε κάτι καλό».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του: «Δεν είναι εύκολο να πάρεις τέτοια απόφαση. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι νιώθω καλά εδώ , το ίδιο η γυναίκα μου και οι γονείς μου όταν με επισκέπτονται. Ο κόσμος, ο πρόεδρος, τα παιδιά που δουλεύουν εδώ, όλοι με σέβονται και όλα αυτά μαζί έκαναν την απόφασή μου εύκολη. Είναι μεγάλο διάστημα τα τρία χρόνια οπότε πρέπει και εσείς να δείξετε υπομονή και να με ανεχτείτε! Μακάρι να μείνω και άλλα. Ακούς κύριε Καρυπίδη;»

Για τους στόχους του Άρη: «Είμαστε σε σωστό δρόμο. Αν συνεχίσουμε έτσι, έχουμε ελπίδες τα επόμενα χρόνια να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ή το κύπελλο ή να παίξουμε στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Έρχονται μεγάλα πράγματα για τον Άρη».

Για τους οπαδούς του Άρη: «Πέρσι παίζαμε με τον κόσμο μας, που δημιουργούσε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Φέτος έχει μεγάλη διαφορά χωρίς τους οπαδούς μας. Κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο λέω ειδικά στους νέους παίκτες, πόσο εύχομαι να είχαμε τους φιλάθλους μαζί μας. Μας δίνουν δύναμη, είναι διαφορετικό όταν είναι κοντά μας. Φοβίζουν τον αντίπαλο. Ελπίζω σύντομα να επιστρέψουν. Φανταστείτε τι θα κάναμε με τους οπαδούς μας στο πλευρό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ