Μακέντα : «Στον Παναθηναϊκό έγινα ξανά νικητής»

Μακέντα : «Στον Παναθηναϊκό έγινα ξανά νικητής»

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για το συναίσθημα που ανακάλυψε ξανά στο Τριφύλλι.

Σε μία εξιστόρηση της καριέρα του και των συναισθημάτων που έζησε, προέβη ο Φεντερίκο Μακάνετα στην ιταλική ιστοσελίδα «Cronache di Spogliatoio».

Ο Ιταλός στράικερ του Παναθηναϊκού έστειλε μία μακροσκελή επιστολή και σε ένα σημείο της, αναφέρεται πως κατέληξε στον Παναθηναϊκό, αλλά και ότι στην Αθήνα ανακάλυψε ξανά τη νοοτροπία του νικητή.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα: 

«Ο Νίκος Νταμπίζας, ο τότε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, επικοινώνησε μαζί μου. Εκεί ήταν, ένα τραίνο. Φοβόμουν ότι μπορούσε να είναι το τελευταίο. Ξέρει πολλά για τους επιθετικούς. Ήταν φίλος του προπονητή που είχα στη Μπέρμιγχαμ και στεφτεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα το 2004.

Είναι ο αμυντικός που τον ντρίμπλαρε ο ο Μπέργκαμ σε ένα από τα πιο φημισμένα γκολ στην ιστορία του αθλήματος. Ναι, είναι αυτός ο αμυντικός.

Ξέρω καλά από ντρίμπλες. Ρωτήστε την Άστον Βίλα. Με κάλεσε πολλές φορές για δύο εβδομάδες και επανέλαβα στον εαυτό μου: πρέπει να τον πείσεις με λόγια, να σε πιστέψει, πρέπει να αδράξεις αυτή την ευκαιρία. Βρήκα ξανά τη νοοτροπία του νικητή που είχα χάσει. Και στην πραγματικότητα, νίκησα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ