ΑΕΚ : Σε ξενοδοχείο από σήμερα ενόψει Άρη

ΑΕΚ : Σε ξενοδοχείο από σήμερα ενόψει Άρη

Η ΑΕΚ θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο από την Παρασκευή για την αναμέτρηση με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΑΕΚ μετά τις τρεις σερί ήττες από ΠΑΟΚ (2 φορές) και Ολυμπιακό αποφάσισε να καταλύσει σε ξενοδοχείο δυο μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για την τρίτη αγωνιστική των play off της Superleague. Έτσι μετά τη σημερινή προπόνηση οι «κιτρινόμαυροι» θα μείνουν σε ξενοδοχείο στα Σπάτα και μετά την προπόνηση του Σαββάτου θα αναχωρήσουν για το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ταπεινωτική 5αρα από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η αποστολή της Ένωσης έμεινε σε ξενοδοχείο από τη Δευτέρα και μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τετάρτη και Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές κοιμήθηκαν στα σπίτια τους, ενώ το ίδιο θα γίνει από σήμερα και για το ματς με τον Άρη, ώστε η ομάδα να μείνει ενωμένη και συσπειρωμένη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλυσε χθες μέσω βίντεο στους παίκτες του τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ όσον αφορά τις απουσίες εκτός παραμένουν οι Μπακάκης και Σάκχοφ, ενώ οι Χνιντ και Μαχαίρας έχουν κάποιες ενοχλήσεις. Αντίθετα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ