Άρης : Ετοιμοπόλεμος ενόψει ΑΕΚ ο Μήτρογλου

Άρης : Ετοιμοπόλεμος ενόψει ΑΕΚ ο Μήτρογλου

Ο Έλληνας επιθετικός πήρε μέρος στη προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Κώστας Μήτρογλου ολοκλήρωσε χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις το πρόγραμμα εκγύμνασης και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι εξετάσεις, άλλωστε, στις οποίες υποβλήθηκε ο Έλληνας επιθετικός δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι τραυματίες, Κάτσε, Ιωάννου και Μπεναλουάν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (11/04, 15:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη, αμυντική υποομαδική τακτική και τελειώματα φάσεων) με τον Κώστα Μήτρογλου να συμμετέχει στην προπόνηση, ενώ οι Εργκυς Κάτσε, Γιόχαν Μπεναλουάν και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι έχουν αρχίσει να ανεβάζουν ρυθμό, ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ