Νέο πρόβλημα για την ΑΕΚ, διάστρεμμα ο Νταντσένκο

Νέο πρόβλημα για την ΑΕΚ, διάστρεμμα ο Νταντσένκο

Ακόμη ένα «πλήγμα» για την ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Όλεγκ Νταντσένκο υπέστη διάστρεμμα και θα υποβληθεί σε περεταίρω εξετάσεις.

Την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Άρη συνεχίζει η ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να εξακολουθεί να έχει αρκετές απουσίες… Μέσα σε αυτές τις απουσίες είναι και ο Όλεγκ Νταντσένκο ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κόντρα στον ΠΑΟΚ και για αυτόν τον λόγο θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαλευκανθεί το πρόβλημα.

Από την άλλη οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος ακολούθησαν και πάλι ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ η υπόλοιπη ομάδα εκτός των Σάκχοφ και Σιμόες προπονήθηκε κανονικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ υπέστη διάστρεμμα, και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην των Σάκχοφ, Σιμόες- προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 13.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ