Μάντζιος : «Αγώνας – κλειδί αυτός με την ΑΕΚ»

Μάντζιος : «Αγώνας – κλειδί αυτός με την ΑΕΚ»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης, στον Σίλβα αλλά και τον Μήτρογλου.

Στη σημασία του εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην πιθανότητα παραμονής του Σίλβα στην ομάδα του και μετά το τέλος του δανεισμού του, καθώς και στο αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι ο Κώστας Μήτρογλου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το τι του άρεσε και τι όχι στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Μας προβλημάτισε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ήταν το χειρότερο ημίχρονο που κάναμε φέτος. Στην ουσία δεν κάναμε τίποτα από αυτά που θέλουμε ως ομάδα. Το θετικό είναι πως αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια της διαδικασίας των πλέι οφ».

Για το ότι τη λύση έδωσαν οι αλλαγές στο προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι: «Είναι σημαντικό για την ομάδα. Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ, με παίκτες που είναι καλοί και ποιοτικοί. Ξεκινάνε οι 11 και όσα παιδιά έρχονται όταν τους ζητηθεί βοηθούν και αυτό είναι σημαντικό».

Για τα πλάνα του και αν περιλαμβάνουν τους Σίλβα και Μάνο: «Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Και ο Σίλβα και ο Μάνος ξέρουμε τι μπορούν να δώσουν. Έχουν αρκετές δυνατότητες και τα δύο παιδιά. Θα το σχεδιάσουμε ανάλογα το παιχνίδι».

Για το αν θέλει να παραμείνει ο Σίλβα στον Άρη: «Είναι ένας χαρισματικός παίκτης. Έχει πολλά προσόντα και είναι ένα παιδί που θεωρώ δεν είχε πολλά παιχνίδια πριν τον Άρη και αγώνα με τον αγώνα κι αν η ομάδα μπορέσει να τον κρατήσει θα είναι μεγάλη επιτυχία».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ και αν είναι κομβικός: «Αν το δούμε βαθμολογικά ναι είναι αγώνας κλειδί. Έχει όμως πολλούς αγώνες ακόμα. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση. Είναι ένα ντέρμπι και πάντα θέλει προσοχή».

Για την ψυχολογία και αν θα παίξει ρόλο στο πρόσεχες παιχνίδι: «Μιλάμε για ένα ντέρμπι. Το πως θα παρουσιαστεί η κάθε ομάδα παίζει ρόλο. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε σε κανένα σημείο, ούτε να κοιτάξουμε την ψυχολογία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ, έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για τον Μήτρογλου και αν θα είναι διαθέσιμος: «Θα το δούμε. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν ένας επιπόλαιος τραυματισμός. Θα το δούμε στην προπόνηση πως θα εξελιχθεί».

Για τις απουσίες ενόψει ΑΕΚ: «Τα γνωστά. Οι Μπεναλουάν και Κάτσε και ο Ιωάννου που δεν θα προλάβει να παίξει, είναι ρίσκο, αλλά την επόμενη εβδομάδα ο Ιωάννου θα είναι μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ