Συναγερμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Μένει ελεύθερος ο Πρίγιοβιτς

Συναγερμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Μένει ελεύθερος ο Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ολοκληρώνει σύντομα τη συνεργασία του με την Αλ Ιτιχάντ και η Ελλάδα τον... κοιτάζει. Το «έλα πίσω» από τον ΠΑΟΚ, το σίγουρο «μπάσιμο» της ΑΕΚ και ο... Ολυμπιακός.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να μείνει ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ και ο στόχος του είναι να επιστρέψει και πάλι στην Ευρώπη, με τους… Έλληνες να ρίχνουν ήδη «κλεφτές» ματιές για τον Σέρβο επιθετικό. Ο πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ που αποχώρησε με ποσό-ρεκόρ πριν από 2,5 χρόνια από τον Δικέφαλο του βορρά, προσπαθεί να λύσει τη συνεργασία του με την Αλ Ιτιχάντ, κάτι που ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο.

Ο λόγος φυσικά είναι το τεράστιο συμβόλαιο του, αφού παίρνει ετησίως περίπου 5,4 εκατ. ευρώ από τους Σαουδάραβες. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές τον τελευταίο καιρό και ψάχνουν την «χρυσή» τομή, με την Αλ Ιτιχάντ να προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί και τον ίδιο τον Πρίγιοβιτς να ψάχνει νέες προκλήσεις μετά το πέρασμά του από την Ασία. Φυσικά η είδηση της αποχώρησης του δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Έλληνες, αφού μοιάζει δεδομένο ότι τόσο ο ΠΑΟΚ, αλλά και η ΑΕΚ θα ασχοληθούν με την περίπτωση του, ειδικά από τη στιγμή που και οι δυο θα βγουν στην αγορά για επιθετικό το καλοκαίρι. Ο Δικέφαλος του βορρά θέλει να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να τον φέρει και πάλι πίσω, ενΏ η Ένωση βλέπει τον αντικαταστάτη του Νέλσον Ολιβέιρα εφόσον αυτός δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι το μοναδικό όνομα που θα «παίξει» για τον «Πρίγιο», αφού ακούγεται και ο Ολυμπιακός, με τη «μάχη» ανάμεσα στις τρεις ελληνικές ομάδες να… φουντώνει. Πιο συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι είχαν ασχοληθεί με την περίπτωσή του τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, ενώ είχε προταθεί και τον Ιανουάριο, όταν ήταν αμφίβολο πότε θα επιστρέψει ο Χασάν στη δράση, μετά το πρόβλημα που του είχε αφήσει ο κορωνοϊός.

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Αιγύπτιος ήταν καλά, οι Πειραιώτες άφησαν την υπόθεση του Σέρβου. Ο Πρίγιοβιτς δύσκολα θα «χωρούσε» και τώρα στο ρόστερ. Εκτός κι αν προκύψει θέμα πώλησης του Χασάν. Κάτι, όμως, που είναι κυρίως υποθετικό σενάριο αυτή τη στιγμή, με τον Μαρτίνς να έχει και τον Αιγύπτιο και φυσικά τον Ελ Αραμπί αλλά και τον Κάιπερς στο ρόστερ. Κλείνοντας, είναι σημαντικό πως και ο ίδιος ο Πρίγιοβιτς όμως θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα μας, αφού είχε εξαιρετική παρουσία στον ΠΑΟΚ και πέρασε μερικά από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ