Mπερτόλιο : «Να αποφύγουμε τα λάθη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Mπερτόλιο : «Να αποφύγουμε τα λάθη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης αλλά και στη προσωπική του απόδοση.

Ο Φακούντο Μπερτόλιο είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη στο πρωτάθλημα με έξι γκολ και ο πρώτος σε ασίστ με τέσσερις. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ και την προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το προηγούμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «To πιο σημαντικό είναι η νίκη. Με τον Ολυμπιακό δεν πήραμε βαθμό και ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τον Αστέρα. Το κάναμε και τώρα κοιτάμε μπροστά τον αγώνα με την ΑΕΚ».

Για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι. Είναι δύσκολος αγώνας. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, όπως με τον Αστέρα. Γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση».

Για το πως βλέπει τις δύο ομάδες πριν την αναμέτρηση: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Εγώ είδα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ήταν καλή, έχει ποιότητα. Εμείς πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για το πως πρέπει να παρουσιαστεί ο Άρης: «Όπως με τη Τρίπολη. Να τρέξουμε, να δουλεύουμε όλοι μαζί και να έχουμε συγκέντρωση για 90 λεπτά. Να μην κάνουμε λάθη».

Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και για την παρουσία μου. Είναι σημαντικό πως η ομάδα πάει καλά, εγώ είμαι χαρούμενος πολύ για όλα αυτά».

Για το ότι διανύει την παραγωγικότερη σεζόν στην καριέρα του: «Ναι, το ξέρω αυτό. Είμαι χαρούμενος, μου αρέσει πολύ που είμαι στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη, και αυτό παίζει ρόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ