Λόπεθ : «Παίζουμε για να κερδίζουμε και όχι για να μην χάσουμε»

Λόπεθ : «Παίζουμε για να κερδίζουμε και όχι για να μην χάσουμε»

Ο Άνχελ Λόπεθ αναφέρθηκε στη νίκη του Βόλου επί του Παναιτωλικού, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος και πως θέλει η ομάδα του να παίζει για να κερδίζει και όχι απλά για να μην χάνει.

Ο Βόλος πήρε τη νίκη επί του Παναιτωλικού, και Άνχελ Λόπεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του, στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε που οι παίκτες του δουλεύουν σκληρά πως θέλει οι παίκτες του να παίζουν για να κερδίζουν και όχι απλώς για να μην χάσουν.

Οι δηλώσεις του Άνχελ Λόπεθ:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το πρώτο ημίχρονο, είχαμε την ίδια ανταπόκριση όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με την Λαμία, στο δεύτερο ημίχρονο μπορούμε να πούμε ότι επειδή είχαμε το αποτέλεσμα μπερδευτήκαμε λίγο αλλά πρέπει να παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.

Όλοι θέλουμε να έχουν καλή νοοτροπία, κάθε εβδομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά και για όλους μας κάθε ματς είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Ο κανόνας στην ομάδα μας είναι όταν σκοράρεις ένα γκολ να πας την μπάλα στην σέντρα και να πας να σκοράρεις ξανά. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που πιέζει ψηλά, μια γενναία ομάδα και μια ομάδα που παίζει για να κερδίσει και όχι για να μην χάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ