ΠΑΟΚ : Μικρές αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Γκαρσία

ΠΑΟΚ : Μικρές αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Γκαρσία

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα και θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε ανώδυνα την «τριάρα» από τον Παναθηναϊκό, χάρη στην επικράτηση του με 1-0 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Όμως, σήμερα στην Τρίπολη θέλει να δώσει συνέχεια και να σιγουρέψει ακόμα περισσότερο την ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ με διπλό θα εξαλείψει τον κίνδυνο του Αστέρα, αφού θα αποσπαστεί με εφτά βαθμούς. Αντίθετα, με ήττα η αρκαδική ομάδα τον πλησιάσει στους τέσσερις.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα ήθελε να προβεί σε ένα μικρό φρεσκάρισμα της ενδεκάδας, αλλά δεν έχει την πολυτέλεια. Για αυτό ο Ουρουγουανός δεν θα αλλάξει πολλά και θα εφαρμόσει το σύστημα 4-2-3-1.

Ο Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Ίνγκασον και Κρέσπο θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Βιεϊρίνια θα καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας και ο Μπάμπα το αριστερό άκρο.

Σβαμπ και Τσιγγάρας θα αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Ουάρντα θα έχει επιτελικό ρόλο, οι Ζίβκοβιτς, Μουργκ και Τζόλης διεκδικούν τις θέσεις των εξτρέμ, ενώ ο Σβιντέρσκι έχει το προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ