Αουγκούστο : «Μας βοήθησαν οι ομιλίες Σαββίδη και Γκαρσία»

Αουγκούστο : «Μας βοήθησαν οι ομιλίες Σαββίδη και Γκαρσία»

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο ιδιοκτήτης και ο προπονητής αφύπνισαν τους παίκτες.

Στην επίδραση που είχαν πάνω τους οι ομιλίες του Ιβάν Σαββίδη και του Πάμπλο Γκαρσία, στάθηκε ο Ντάγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ ανέφερε πως οι παίκτες αφυπνίστηκαν και ένιωσαν ενθάρρυνση.

Οι δηλώσεις του Αουγκούστο στη Nova:

Για το τι κρατάει ο ΠΑΟΚ από τα δύο παιχνίδια στην Αθήνα: 

«Από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κρατάμε μόνο την εμφάνιση παίξαμε σχετικά καλά δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη μαζί μας και χάσαμε. Με την ΑΕΚ η ομάδα έδειξε ένα καλό πρόσωπο, κυρίως στην άμυνα και πήρε μια σημαντική νίκη που μας έδωσε προβάδισμα για τον τελικό του κυπέλλου».

Για το γκολ του Μουργκ και το κατά πόσο βοήθησε τον ΠΑΟΚ:

«Δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας που παρά το γεγονός πως δεν έκανε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε. Κυνηγήσαμε το γκολ και χάρη στην ποιότητα του Μουργκ που δουλεύει πολύ και στις προπονήσεις τα φάουλ πετύχαμε αυτό που είναι σημαντικό σε όλους τους τομείς».

Για τη δική του παρουσία μετά από ένα μεγάλο διάστημα που δεν βρίσκονταν στις βασικές επιλογές του Γκαρσία:

 «Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται. Εγώ έκανα τα πάντα στις προπονήσεις για να παίξω. Πήρα την ευκαιρία. Τα πάω καλά και πρέπει να συνεχίσω ακόμα πιο σκληρά και συγκεντρωμένα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, πως το περιμένει και αν είναι «κλειδί» βαθμολογικά:

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά μέχρι το φινάλε. Όλα είναι παιχνίδια «κλειδιά», είμαστε στην τελική ευθεία, Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κερδίσουμε και να πάρουμε βαθμούς που θα μας φέρουν πιο κοντά στον στόχο μας».

Για την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη, του Πάμπλο Γκαρσία και το πόσο σημαντικά είναι αυτά για την ψυχολογία της ομάδας:

 «Και τα δύο είναι σημαντικά. Η ομιλία του κ. Σαββίδη μας ενθάρρυνε, μας μίλησε με ωραίο τρόπο, μας έδωσε τα σωστά κίνητρα για να μπούμε με άλλη ψυχολογία στον ημιτελικό. Στο τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής μας μίλησε και έδειξε πως όλοι οι παίκτες είναι κομμάτια του συνόλου, είτε παίζουν πολύ είτε όχι, έχουν μερίδιο σε αυτό που χτίζουμε.

Είναι κινήσεις που βοηθούν για την αρμονία του συνόλου και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά γιατί ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα και είμαστε κοντά στο να το κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ