Μπάμπα : «Έχουν γίνει συζητήσεις, ελπίζω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Μπάμπα : «Έχουν γίνει συζητήσεις, ελπίζω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ο Ραχμάν Μπάμπα μίλησε μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) και αποκάλυψε ότι έχουν γίνει ήδη συζητήσεις για την παραμονή του στον Δικέφαλο.

Μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) ο Ραχμάν Μπάμπα αποκάλυψε πως έχουν γίνει ήδη συζητήσεις για την παραμονή του στον Δικέφαλο, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος ελπίζει να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν δει κάποιος τους παίκτες της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα θα δει σκυθρωπά πρόσωπα, που προδίδουν τη στεναχώρια μας για το τελικό αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε να παραχωρήσουνε αυτούς τους δύο βαθμούς.

Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, πιο αποφασιστικοί για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων που τόσο μας λείπει.

Δουλεύουμε καλά, παίζουμε καλά, δεν παίρνουμε τ’ αποτελέσματα που θέλουμε. Υπάρχει χρόνος για να αποκτήσουμε την πολυπόθητη σταθερότητα που μας λείπει».

Για το αν υπήρχε οδηγία να παίζει ψηλά:

«Όντως είχα οδηγία να ανεβαίνω πιο ψηλά από τον Βιεϊρίνια, ζήτησα μπάλες στο δεύτερο μέρος αλλά πρέπει να διαβάζεις το ματς και τις στιγμές. Έχοντας πάρει τον έλεγχο, έπρεπε να έχω το νου μου στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου οπότε ανάλογα με τη φάση αποφάσισα».

Για το μέλλον του:

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτήν τη στιγμή αν η επόμενη σεζόν θα με βρει εδώ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έχουν ήδη γίνει συζητήσεις κι ελπίζω, αν όλα πάνε καλά, πως θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ