Μπρούμα: «Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, επόμενος στόχος το Κύπελλο»

Μπρούμα: «Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, επόμενος στόχος το Κύπελλο»

Ο Αρμίντο Μπρούμα μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, το γκολ του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον επόμενο μεγάλο στόχο των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε και μαθηματικά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος και 46ου συνολικά στην ιστορία του, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-1 στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ με το τριφύλλι χάρη σε δυο τέρματα του Χασάν, ενώ ο Μπρούμα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις ώστε να ξεσπάσουν σε έξαλλους πανηγυρισμούς οι Πειραιώτες με τη λήξη του ματς.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε στην Πορτογαλία για την κατάκτηση του τίτλου με τον Ολυμπιακό, αλλά και όσα βίωσε την πρώτη του χρονιά στο λιμάνι, ενώ αναφέρθηκε στο γκολ του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στον επόμενο μεγάλο στόχο των ερυθρόλευκων τη φετινή σεζόν που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούμα:

«Αυτό το πρωτάθλημα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνουν όλοι στον σύλλογο. Όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων και το αξίζουν 100%. Αυτή η σεζόν έγινε σε συνθήκες πρωτόγνωρες, αλλά ο Ολυμπιακός μπόρεσε να προσαρμοστεί στις δυσκολίες και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Στον Ολυμπιακό μετράει μόνο η νίκη και καταφέραμε και κερδίσαμε ακόμη έναν τίτλο, δείχνοντας ότι είμαστε η καλύτερη ελληνική ομάδα.

Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι πρωταθλητής, κάτι που είχα γευτεί ξανά και στην Τουρκία. Ευτυχώς μπόρεσα να βοηθήσω και εγώ την ομάδα με την προσφορά μου στο γήπεδο. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν ένας ονειρεμένος αγώνας, όπου σκόραρα και η ομάδα κέρδισε και μαθηματικά τον τίτλο. Είμαι πολύ περήφανος που έζησα ξανά αυτήν την εμπειρία στην καριέρα μου. Αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, θέλουμε επίσης να κερδίσουμε το Κύπελλο και πρέπει να επικεντρωθούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ