Ο Άρης ξέρει να βγάζει αντίδραση

Ο Άρης ξέρει να βγάζει αντίδραση

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει δείξει τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο οτι μπορεί να ξεπερνάει τα αγωνιστικά της προβλήματα.

Ο Άρης έχασε μια τεράστια ευκαιρία στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θα μπορούσε να κάνει ένα σημαντικό βήμα για τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας και της εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Παράλληλα, θα μπορούσε να μεγαλώσει τη διαφορά του από τους διώκτες του. Ήταν, τόσο μεγάλο το κίνητρο και τόσα πολλά τα οφέλη ενός πιθανού θετικού αποτελέσματος, που η ομάδα… μπλόκαρε και μπήκε σαν υπνωτισμένη στον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν απογοητευτική η εικόνα στο πρώτο μισό της αναμέτρησης. Προσθέστε και στην εξίσωση τον τραγικό διαιτητή, Κουλμπάκοφ, που… ανακάλυψε δύο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.

Η απουσία του Γκάμα, δεν θα έπρεπε, αλλά, δυστυχώς έκανε ξεκάθαρο ότι είναι ο μοναδικός, ίσως, αναντικατάστατος παίκτης στο ρόστερ του Άρη.

Όχι μόνο για τα αγωνιστικά του, στοιχεία, αλλά κυρίως για τα ηγετικά χαρακτηριστικά του και τον τρόπο να αλλάζει την ψυχολογία των συμπαικτών του στον αγωνιστικό χώρο.

Το μοναδικό θετικό για τον Άρη μετά την βαριά ήττα της Κυριακής στο Κλεάνθης Βικελίδης, είναι ότι τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήρθαν όπως τα ήθελε.

Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έχασε το «δικαίωμα» για γκέλα, συνεχίζει, όμως να κρατάει την τύχη του στα δικά του χέρια.

Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που ο Άρης κάνει δύσκολη την ζωή του. Ακατανόητες, πραγματικά, οι εντός έδρας ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, όμως, με την ποδοσφαιρική αφέλεια που δείχνει στα παιχνίδια ,που θα μπορούσαν να «κλειδώσουν» τους στόχους της, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει δείξει ότι ξέρει πως να βγάλει αντίδραση.

Το έχει κάνει όσες φορές χρειάστηκε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και αυτή τη φορά. Αρχής γενομένης από το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Οι επόμενες τρεις αγωνιστικές των Play Off, άλλωστε, όπου αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Με την εξασφάλιση μιας θέσης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, να αποτελεί τον ελάχιστο αποδεκτό στόχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ