Παναθηναϊκός : Το σημάδι παραμονής από τον Ντρεοσί

Παναθηναϊκός : Το σημάδι παραμονής από τον Ντρεοσί

Ο Γάλλος προχωρά τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και δείχνει ότι σκέφτεται το μέλλον του στην Αθήνα.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Πιερ Ντρεοσί είναι το δίκτυο γνωριμιών που διαθέτει στην Αφρική, μετά από την πολυετή εργασία του στη Γαλλία και η δυνατότητα του να ανακαλύψει «λαβράκια» από την ήπειρο. Από τις διασυνδέσεις του Γάλλου παράγοντα ήρθε στο Κορωπί ο Κόκε και αξιολογείται από τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος θα εισηγηθεί για την απόκτηση του.

Για τον Κόκε δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση και το πρώτο διάστημα της παραμονής του στο «Γεώργιος Καλαφάτης», λειτούργησε ως περίοδος προσαρμογής. Επειδή ο 20χρονος Κογκολέζος επιθετικός δεν έχει εμπειρία από το εξωτερικό και συνεννοείται μόνο στη μητρική του γλώσσα, άργησε να νιώσει άνετα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Πλέον, η αξιολόγηση του ποδοσφαιριστή εξελίσσεται καθημερινά μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Πάντως, σύντομα ο Κόκε θα έχει παρέα στο Κορωπί. Όχι με την κυριολεκτική έννοια του όρου, αλλά μεταφορικά. Ο Πιερ Ντρεοσί σχεδιάζει την άφιξη και άλλων Αφρικανών, οι οποίοι θα περάσουν από δοκιμή από την τεχνική ηγεσία. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ συνεννοείται με ατζέντηδες τους οποίους γνωρίζει και μόλις αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω της πανδημίας, θα έρθουν παίκτες.

Αλλά το πιο σημαντικό από τις συνεννοήσεις του Ντρεοσί είναι άλλο… Η διάθεση που δείχνει ο Γάλλος να ασχοληθεί με το μακροπρόθεσμο μέλλον του Παναθηναϊκού, είναι η πρώτη σοβαρή ένδειξη ότι σκοπεύει να μείνει στην Αθήνα και την επόμενη σεζόν. 

Μέχρι τώρα, όλα ήταν υποθέσεις και φιλολογικές συζητήσεις. Μόνο ο Γιάννης Αλαφούζος ξέρει τις σκέψεις του Ντρεοσί, αφού συνομιλεί μαζί του. Τώρα, με τις κινήσεις του, ο Γάλλος δείχνει και στον εξωτερικό περίγυρο του Παναθηναϊκού ότι προσανατολίζεται να συνεχίσει τη δουλειά του στην ομάδα, αν και η παράμετρος του Μπόλονι εκκρεμεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ