Άρης : Δήλωσε «παρών» ο Μάνος

Άρης : Δήλωσε «παρών» ο Μάνος

Ο Έλληνας επιθετικός πήρε μέρος στην προπόνηση κα τέθηκε στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Μάντζιος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τη κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα, οι Γιόχαν Μπεναλουάν και Έργκυς Κάτσε ανέβασαν ρυθμούς και συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ομάδας μας για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργοποίηση, rondo game, παιχνίδι αμυντικής τακτικής και επιθετικής μετάβασης και ολοκληρώθηκε με τακτική.

Ο Δημήτρης Μάνος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, ο Γιόχαν Μπεναλουάν συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι του σημερινού προγράμματος και ο Εργκυς Κάτσε σε μέρος της προπόνησης.

Σε ό,τι αφορά τον Μπρούνο Γκάμα, συνέχισε τη θεραπεία και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπρούνο Φελίπε ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ