Η συγκινητική ανάρτηση του Γαβαλά για τον πατέρα με το κασκόλ της ΑΕΚ που τίμησε τα θύματα της Θύρας 7 (pic)

Η συγκινητική ανάρτηση του Γαβαλά για τον πατέρα με το κασκόλ της ΑΕΚ που τίμησε τα θύματα της Θύρας 7 (pic)

Ο Κώστας Κατράνης που είχε τιμήσει τα θύματα της Θύρας 7 φορώντας το κασκόλ της ΑΕΚ και κρατώντας από το χέρι τα δύο του παιδιά, θρηνεί για τον χαμό της συζύγου του και ο Νίκος Γαβαλάς στάθηκε στο πλευρό του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, μέσω ανάρτησης στα social media.

Αίσθηση (με την καλή έννοια) είχε προκαλέσει τον Φεβρουάριο του 2020 η κίνηση Κώστα Κατράνη, οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος είχε τιμήσει τα θύματα της Θύρας 7 στο ετήσιο μνημόσυνο, έχοντας το κασκόλ της Ένωσης στον λαιμό του κι ενώ κρατούσε από το χέρι τους δύο γιους του που φορούσαν μπουφάν του Ολυμπιακού.

Ένα χρόνο μετά, ο φίλος της ΑΕΚ θρηνεί για τον χαμό της συζύγου του που έφυγε από τη ζωή ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, στάθηκε στο πλευρό του κ. Κατράνη με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Η ανάρτηση του Γαβαλά:

«Κρατώντας πέρσι από το χέρι τα παιδιά του, ο Κωνσταντίνος Κατράνης πήγε στο Καραϊσκάκη για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7.

Εκείνα, φορούσαν τα ερυθρόλευκα. Εκείνος το κασκόλ της ΑΕΚ. Ήταν κάτι που ήθελε χρόνια να το υλοποιήσει, όπως μου είχε πει τότε.

Ωστόσο, δε γνωρίζαμε πως βίωνε το δικό του Γολγοθά. Μέχρι που έχασε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του, έπειτα από επτάχρονη σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η Μαρία του πάλεψε με δύναμη έως το τέλος.

Η σκέψη μας είναι κοντά του και στα παιδιά του. Έχουν όλη την αγάπη μας.

Katranis Konstantinos»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ