Η επαφή με Μιλόγεβιτς, ο διχασμός με Λουτσέσκου που περιμένει… Ιταλία

Η επαφή με Μιλόγεβιτς, ο διχασμός με Λουτσέσκου που περιμένει… Ιταλία

Άνθρωποι της ΑΕΚ τα είπαν με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένει βασικός στόχος αλλά... διχάζει τον κόσμο. Περιμένει πρόταση από ιταλική ομάδα ο Ρουμάνος.

Δεδομένο πρώτο: όση στήριξη και αν παράσχει στον Μανόλο Χιμένεθ η ΑΕΚ μέσω διαρροών της ή επίσημων δηλώσεων, ο Ισπανός δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο μετά το καλοκαίρι. Όποια κι αν είναι η κατάληξη της σεζόν. Ακόμα και αν η Ένωση πάρει το Κύπελλο και βγει δεύτερη.

Είναι ειλημμένη η απόφαση για την αποχώρηση του Ισπανού, που διανύει την τελευταία του θητεία στον πάγκο της ΑΕΚ. Άλλη επιστροφή δεν… σηκώνει το κλίμα.

Δεδομένο δεύτερο: εδώ και καιρό στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όπως σας έχει αποκαλύψει πρώτο to10.gr. Ο Σέρβος προπονητής έχει πολλές συμπάθειες εντός ομάδας, όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν προπονητή πολύ δουλευταρά και για προφίλ που ταιριάζει στην Ένωση.

Ήδη το τελευταίο διάστημα οι επαφές με τον πρώην τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα έχουν ενταθεί. Και έγινε επί της ουσίας μια βολιδοσκόπηση των προθέσεών του. Μέχρι εκεί όμως, διότι την τελική απόφαση για πρόταση σε προπονητή θα την πάρει ο Μελισσανίδης.

Δεδομένο τρίτο: ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πολύ ψηλά στη λίστα του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ. Επί της ουσίας, ο Μελισσανίδης αυτόν θέλει. Αλλά ο Ρουμάνος… διχάζει. Για τις παλαιότερες δηλώσεις του όταν ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Τότε που κατηγορούσε την ΑΕΚ ότι του έκλεψε το πρωτάθλημα (του 2018). Και έλεγε πως οι ποδοσφαιριστές της δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζουν.

Ο Λουτσέσκου συζητά κάθε πρόταση, σε καμία περίπτωση δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο Ελλάδα μέσα του, αλλά περιμένει κάτι καλύτερο. Τα σενάρια θέλουν τον Ρουμάνο να γνωρίζει πως θα υπάρξει ενδιαφέρον από την Ιταλία. Και όπως είναι λογικό θα περιμένει να δει τι θα προκύψει από εκεί.

Το θέμα του προπονητή πάντως δεν είναι απλό, αφού στην ΑΕΚ θεωρούν πως πρέπει να κάνουν μια επιλογή για πολλά χρόνια. Να φέρουν έναν άνθρωπο που θα του δώσουν τα… κλειδιά και δεν θα αναγκαστούν σε λίγους μήνες να κάνουν δεύτερες σκέψεις και να ψάχνουν ξανά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ