Για την Τούμπα: Αύριο κρίνεται του Χασάν

Για την Τούμπα: Αύριο κρίνεται του Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αυτές τις μέρες και η συμμετοχή του στην αποστολή του Ολυμπιακού για την Τούμπα θα αποφασιστεί στην προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει στη διάθεση του τον Ουσεϊνού Μπα και να περιμένει να δει την κατάσταση του Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος φορ που σκόραρε δυο φορές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και «κλείδωσε» και μαθηματικά το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και έχει ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα αυτές τις ημέρες στο Ρέντη. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει να δει την κατάσταση του Χασάν και στην προπόνηση του Σαββάτου και εκεί θα αποφασιστεί αν θα είναι στην αποστολή των ερυθρόλευκων για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Χασάν αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν με κρίσιμα τέρματα τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, με τον Αιγύπτιο να αποτελεί τον καλύτερο δεύτερο σέντερ φορ του πρωταθλήματος. Συνολικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετράει σε 31vπαιχνίδια 15 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ