«Στο στόχαστρο της Μπράγκα ο Ολιβέιρα»

«Στο στόχαστρο της Μπράγκα ο Ολιβέιρα»

Οι Πορτογάλοι γράφουν για το ενδιαφέρον της Μπράγκα για τον Ολιβέιρα ενώ αναφέρουν ότι ο 29χρονος επιθετικός έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ.

Το ενδιαφέρον της Μπράγκα για τον Νέλσον Ολιβέιρα φαίνεται πως είναι υπαρκτό με τους Πορτογάλους να ασχολούνται και σήμερα (16/4) με την περίπτωση του επιθετικού της ΑΕΚ.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «diariodominho.sapo» αναφέρει πως ο Ολιβέιρα αποτελεί στόχο της Μπράγκα ενώ τονίζεται στο ρεπορτάζ πως ο άσος της Ένωσης έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης των «κιτρινόμαυρων».

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο διεθνής επιθετικός Νέλσον Ολιβέιρα, βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπράγκα και ο ελληνικός Τύπος έχει αναφέρει το πραγματικό ενδιαφέρον της ομάδας του Καρβαχάλ. Η μετακίνησή του στην Μπράγκα αποκτά διάσταση, διότι ο Ολιβέιρα έχει ήδη αρνηθεί να ανανεώσει με την ΑΕΚ, πιστεύοντας ότι σε αυτό το στάδιο της καριέρας του, η επιστροφή στη χώρα μας θα είναι το καλύτερο βήμα.

Η Μπράγκα θα μπορούσε να συμφωνήσει με τον 29χρονο επιθετικό, με μηδενικό κόστος, αφού το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ