Η πιο κρίσιμη Κυριακή των Play Off

Η πιο κρίσιμη Κυριακή των Play Off

Σε μία εβδομάδα που θα περιλαμβάνει τρεις αγωνιστικές, η εκκίνηση έχει μεγάλη σημασία εν όψει των τριών ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Κάθε αγωνιστική που περνά στα Play Off τα περιθώρια λάθους μειώνονται για τις πέντε ομάδες που διεκδικούν τις τα τρία εισιτήρια για τα προκριματικά του Conference League. Την Κυριακή θα διεξαχθεί η 4η στροφή του μίνι πρωταθλήματος και είναι η απαρχή μιας εβδομάδας με τρία συνεχόμενα παιχνίδια.

Συνεπώς, η εκκίνηση αυτού του μικρού μαραθωνίου είναι πολύ σημαντική. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις: Παναθηναϊκός –  Άρης, ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Τα πάντα έχουν «παγώσει» εν αναμονή αυτών των αναμετρήσεων, επειδή ίως να διαμορφώσουν ένα… δεδικασμένο για την Ευρώπη. Για παράδειγμα, εάν ο Άρης επικρατήσει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και αυξήσει τη διαφορά στους 8 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, τότε ούτε με… αυτοκτονία δεν χάνει την Ευρώπη.

Αντίστοιχα, αν η ΑΕΚ νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, ξεφεύγει στο +10 από τον αντίπαλο της και θα τον θέσει οριστικά νοκ άουτ από τη διεκδίκηση της ευρωπαϊκής παρουσίας.

Για τον ΠΑΟΚ ελλοχεύει ο κίνδυνος της πέμπτης θέσης, εφόσον εκείνος ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ πάρουν νίκες.

Για πρώτη φορά, το βράδυ της Κυριακής ίσως να έχουμε δεδομένα για κάποιες ομάδες. Θετικά ή αρνητικά. Όπως και να έχει, η επόμενη εβδομάδα θα ξεδιαλύνει σε σημαντικό βαθμό το τοπίο για την Ευρώπη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ