Ατρόμητος : «Ντόπες» από Σπανό ενόψει ΟΦΗ

Ατρόμητος : «Ντόπες» από Σπανό ενόψει ΟΦΗ

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και ο Γιώργος Σπανός ήθελε να εμψυχώσει τους παίκτες της ομάδας του, για το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ.

Ο Ατρόμητος ταξιδεύει στην Κρήτη και το Γεντί Κουλέ, για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και να πάρει την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών και συνομίλησε με κάποιους από αυτούς. Αυτό που φαίνεται να τους ζήτησε είναι να σταματήσουν να αδικούν τους εαυτούς τους, αναφέροντας πως αφού κατάφεραν να ζορίσουν της μεγάλες ομάδες θα πρέπει να τα πάνε καλύτερα με αυτές του ίδιου επιπέδου.

«Θέλω να βγάλετε αντίδραση και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Σταματήστε να αδικείτε τους εαυτούς σας. Παίξτε δυνατά, με πάθος και κυρίως συγκεντρωμένα. Δεν γίνεται να έχετε πάρει τέσσερις βαθμούς με τον ΠΑΟΚ, να έχετε κερδίσει Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και να χάσατε, όπως χάσατε από τον Ολυμπιακό και να μην μπορείτε να πάρετε τα παιχνίδια με ομάδες του ίδιου επιπέδου στο φετινό πρωτάθλημα.

Περιμένω διαφορετικό πρόσωπο στα ματς που απομένουν, αρχής γενομένης από αυτό με τον ΟΦΗ», φαίνεται να είπε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του ο Γιώργος Σπανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ